Toys ‘R Us

Net een rondje broadway gelopen, en ik ben nog steeds onder de indruk. Eerst soort van verdwaalt in de Toys ‘R Us, daarna een enorme medium milkshake gehaald bij de Mac. Hierna nog wat rondgedoold door de chaos van mensen auto’s taxi’s en bekendheden :-p

Uiteraard ben ik ook langs de Virgin geweest, opzoek naar vette trance, maar het aanbod wat gewoon te overweldigend. Nu even mijn laatste 6 minuten internetten opmaken, en dan ga ik ergens wat te bikken zoeken.

Oh ja, zelfs hier!!! Treurende oranje supporters :-) Waarschijnlijk doordat ze zo eenvoudig te herkennen zijn vallen ze goed op, maar het zijn er plenty.

3 reacties op “Toys ‘R Us

  1. He Berg..leuk om te lezen! En cool dat je er bent…alles goed gegaan met de vlucht dus. Mooi. Ik ben benieuwd naar je verdere verhalen over de USA en alle gave dingen..en de verhalen over de supersize porties van de Mac kloppen dus :-) En niet elke dag he? Tot later..veel plezier. Hein

  2. Hee berg, inderdaad leuk dat je erbent. Ik ben erg benieuwd naar je verhalen en neem inderdaad een hoop nieuwe trance mee. Dat klinkt goed.

  3. Tof Berg dat je er bent. Geniet van NY en the States. Ga je ook digitale foto’s plaatsen?
    En o ja, ik ga iedereen bruut verslaan in de voetbalpol ;-)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *