Pech onderweg

Pech onderweg!Zal je altijd zien. Een dag voordat je je zwangere vrouw moet ophalen van het vliegveld spuit en stoomt alle koelvloeistof zo uit de motor. Daar word je niet blij van.

Ik had net na het boodschappen doen geparkeerd bij een tankstation. Even de auto volgooien met zijn favoriete sap, maar ik stond nog niet stil en merkte de enorme rook die onder de motorkap uit kwam, vergezeld met een zeer onsmakelijke geur. Oei!

Blijkbaar is de temperatuur indicatie ook niet echt honderd procent, want die gaf aan dat de motor nog lekker koel was. Eerst maar even tot rust komen met een lekker koud biertje en morgen gaan praten met onze monteur/beun.

1 reactie op “Pech onderweg

  1. Ja, die zou ik wel laten maken…..vervoer is het belangrijkste met een kind op komst……

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *