Bereikbaarheid

Bellen in Amerika gaat via een andere methode als in Nederland. Waarom, dat zal ik nooit begrijpen, maar ik begrijp wel dat het alleen met een duur toestel mogelijk is om in beide landen te bellen. Een gratis postbank mobieltje is dus een nutteloos bezit in Amerika, en om die reden zal ik m dus ook niet meenemen.

Het plan is nu dat ik eenmaal gearriveerd in Amerika een cheapo prepay telefoontje aanschaf, en mijn familie op de hoogte stel van het nummer.. misschien zet ik het zelfs hier online. De kans dat iemand misbruik ervan maakt lijkt me bijzonder klein, aangezien zo’n misbruik actie de misbruiker een fortuin zal kosten :-p

Verder kan ik mijn email checken.. mits de mail is gestuurd naar het juiste adres. Als laatste zal ik proberen mijn avonturen hier online te plaatsen. Reden tot paniek is er pas als jullie over drie maanden nog niets van mij horen/gehoord hebben.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *