In mei ben ik vrij

Heel de maand mei had ik vrij, maar de lokroep van het nietsdoen was te sterk.. alleen maar fun en geen uitzoekwerk gedaan. Gelukkig was mei al met al wel een goeie maand… autootje aangeschaft, want me leasebak moest ik inleveren, het bevrijdingsfeest met cake in Wageningen, een bezoekje aan de kinderboerderij om wat fotootjes te maken, een aantal after-run bbq’s en een bijzonder geslaagde pinkpop, met onvoorstelbaar grappig paddo-effect om de maand af te sluiten.

1 reactie op “In mei ben ik vrij

  1. Idd, het bevrijdingsfestival was een aparte ervaring, gelijk weer een mooi leermoment -> het openbaar vervoer sucks behoorlijk, ik heb al met al langer op het station staan wachten als dat ik in de trein kon zitten/liggen :( Maar goed, gelukkig was ajebe erbij dus was het al een stuk dragelijker….

    Verders zal ik me bevrijdingsdag voortaan herrinneren als de dag van de gele fiets.

    Tsja, pinkpop geef ik nog wel een keertje feedback op, laat ik het er maar op houden dat ik errug lang bezig ben geweest om mijzelf te herinneren welke bands ik allemaal gezien & gehoord heb! Al met al zeker voor herhaling vatbaar!!!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *