Stemmen!

Samen sterk!
Vandaag was het dan zover.. we konden gezamenlijk stemmen in het referendum voor (of tegen) de grondwet. Mijn stembiljet ligt echter al bijna een week in de oud papier container. Niet dat het me niet boeit, maar ik zie het nut gewoon niet. Wat er ook gebeurt, het effect op mijzelf is nihil. Best egoïstisch eigenlijk, maar voor of tegen, wel of niet een grondwet, het maakt mij geen ene reet uit, want ik zie niet wat voor mij de directe of indirecte voor- of nadelen zijn.
We zien wel.

4 reacties op “Stemmen!

  1. *hahaha* Effect op jouw nihil?!?! Je zal je neven-inkomsten uit je wietteelt nog gaan missen als onze soft drugs wetten straks vanuit Brussel worden opgedoekt! :-) Volgende keer dus gewoon net als iedereen braaf “nee, dank u” stemmen! :-)

  2. *HAHAHAHA* dan had je juist JA moeten stemmen! Sukkel!! :-)))

  3. ja, blah! dat was wellicht wel mijn intentie, maar werd belemmerd doordat het stemding al in de papiercontainer lag, ik niet wist waar het parelvisser gebouw was waar ik mijn stem had moeten uitbrengen, en dat ik gewoon te lui ben om die 5 minuten te investeren in onze schijndemocratie.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *