Praag

Praha, Czech!Tsja, het zit er weer op. Het bijzonder leuke weekend in Praag is weer voorbij gevlogen. Veel te snel natuurlijk maar daar doe je weinig aan. Ik heb in ieder geval genoten, en kijk nu al uit naar volgende maand, wanneer ik wederom op bezoek ga bij Zuza. Dan ga ik niet met het vliegtuig (reistijd ±1:10) maar met de trein (reistijd ±12:00 :-( ), want als het goed is gaat Francesca dan ook mee :-). Het grappige is dat ik geen idee heb wie ze is, maar zij kent mij wel, dus reden genoeg om in de trein bij te praten.

2 reacties op “Praag

  1. Klinkt inderdaad gezellig daar in Oost-Europa met al die dames :)
    Maareh waarom kunnen we niks schrijven bij die beer? :P
    Ik was erover verbaasd dat ie nog leeft!

  2. Die beer heeft het inderdaad overleefd, en ze is inmiddels geemigreerd naar tjechie :-p. Alleen dat ding om d’r nek is om een of andere reden nog in mijn huis…, maar die ga ik volgende maand wel brengen. Verder kan ik bevestigen dat oost-europa een bijzonder prettig gebied is om te verblijven.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *