Weer thuis

Metrostation Chodov!Zo, ik ben weer thuis, en redelijk uitgeput. Volgens de Tsjechen is bier een soort van vloeibaar brood, en als dat echt zo is, dan heb ik de afgelopen week echt enorm veel brood gedronken.

Ontbijt was meestal een broodje met een biertje en een shot. Of soms één of andere bessendrank met heet water. Hierna begon het toeristische deel. Mijn gids Zuza liet me steeds stukken van Praag zien. Eerst zag ik redelijk veel Praag en flink veel cafés, maar naarmate de week vorderde verhoogde ook de tijd die in de cafés met drank en vet voedsel werd doorbracht.

Al met al een extreem leuke week :-D. Praag was een erg leuke stad, die ik zeker binnenkort weer ga bezoeken :-)

2 reacties op “Weer thuis

  1. Die shot is dus inderdaad geen drugs :-p… maar een klein glaasje sterke drank… ik heb volgens mij chocolade drank gehad, iets met bessensmaak, iets vaags en uiteraard ook een becherovka.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *