Wengen, Zwitserland

Snowboarden!!!Straks op naar Limburg (of zoiets) voor een gezellige overnachting en daarna ben ik een week aan het (leren) snowboarden in Wengen in Zwitserland. Dit jaar met de grootste winter IP04 groep ooit. Volgens mij zijn we met z’n 10-en :-), ammer, baraba, beast, em, emjee, fuzzy, herman, red devil, skiwi en ik, dus dat kan alleen maar een bijzonder leuk event worden.

Dit jaar ga ik voor het eerst de gehele week boarden (met les uiteraard), dus dat wordt pijn lijden, het extreem koud hebben, plenty of ‘bollost!’, zeiknat worden door het rollen in de verse sneeuw, veeeeel op mijn bek gaan, bruut apré-skieen om de pijn weer te verdrijven en extreem veel plezier beleven!

Gelukkig heb ik dit jaar voor het eerst beschikking over cafe├»ne in hoge dosering :-p, en ook heb ik stiekem als test een toe-warmer aangeschaft, zodat ik tenminste 1 dag met warme voeten mezelf kan pijnigen. Alleen hoop ik dat niemand het merkt, want dan wordt ik natuurlijk tijdens de apré-ski bruut uitgelachen.

Tot over een week!

1 reactie op “Wengen, Zwitserland

  1. klinkt goed!!!!

    Ik spring zo in de auto om je op te halen voor een rondje, sneeuw, drank en extreem veel pijn :

    een mede-boarder!!!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *