Rookworst

Rookworst!Het is nog maar een maand voor mijn bruiloft. Onze grote dag staat voor de deur en stress loopt langzaam maar zeker op. Mijn pak is inmiddels aangeschaft en alleen een paar maar een flink aantal details moeten nog geregeld worden. De uiteindelijke selectie van het menu, de ringen, de muziek, details zoals een paar manchetknopen en een riem, het kussentje voor de ringen, de indeling van de tafels, het belrondje voor de laatste paar bevestigingen, het vertalen van het plan voor de dag zodat er een twee-talen versie is, het vertalen van het menu, het regelen van de bedank cadeautjes, etc. etc.

Maar goed het valt allemaal nog te behappen. Het vervelende is alleen als opeens alle plannen worden verergerd. Zo ontving ik twee overheerlijke rookworsten!! Heerlijk natuurlijk, en in deze stressvolle tijd vormt het de perfecte manier om eens lekker te ontspannen door een lekkere rookworst te eten. Maar het mocht niet zo wezen. Bij de rookworst trof ik een instructie aan dat ze (nog) niet opgegeten mocht worden… ARGHHHHH. Het zal wel een reden hebben en ik ben erg benieuwd. Voorlopig zal ik proberen de worst niet op te eten.

1 reactie op “Rookworst

  1. Tja, de rookworsten zijn nog maar het topje van de ijs’berg’…..leuke metafoor trouwens :-)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *