Achter de rug

Na twee weken feest in Londen, Amsterdam, Den Haag, Noordwijkerhout en een nachtje Madrid zijn we weer op Las Palmas aanbeland. Het was een goede vakantie in de zin dat ik nagenoeg geen seconde aan mijn werk gedacht heb, en we hebben (bijna) iedereen weer eens gezien.

Londen was onze eerste vakantie stop. Vier dagen zaten we in het centrum in een hotel en we hebben alle hoogtepuntjes gezien. De big ben, het parlement, de tower bridge, de wisseling van de wacht, een rondje in de London Eye meegedraaid, en lekker wat pints gedronken.

Hierna in Nederland de flink gegroeide Annabel weer eens gezien en een nog flinker gegroeide Lucas. En natuurlijk ouders, vrienden en familie. Nu is het allemaal helaas weer achter de rug.

Ik moest vandaag weer aan het werk en hier trof ik vanochtend mijn bureau aan afgeladen met Spaanse versieringen, met een grote poster van de beker die de Spanjaarden hadden gewonnen. Que fuerte!

1 reactie op “Achter de rug

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *