Voorbereidingen huwelijk

Argentiniƫ!De voorbereidingen voor ons huwelijk gaan beetje bij beetje in de juiste richting. Het huwelijk krijgt steeds meer vorm. We zijn bijna klaar met de uitnodigingen, en de lijsten van uit te nodigen personen/families. Het gemeentehuis in Alcala is gereserveerd, en de Parador voor het feest is ook geregeld. De jurk is al in bestelling en ik heb al een stapeltje bevestigingen van familie en vrienden die gezellig deel gaan nemen aan het feest.

Ik ben zelfs al begonnen met het uitzoeken van een mogelijke huwelijksreis. Ons idee is om wellicht naar Argentinie te gaan. Het is daar in november lekker weer en we spreken allebei de taal.

Gisteren hebben we alle papieren richting de trouwlocatie gestuurd. We moesten op afspraak naar een gebouw van justitie met twee getuigen. Na het tekenen van een flink stapeltje papieren kan alles op de post en als alles goed gaat zijn de formaliteiten dan zo’n beetje geregeld.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *