De dag na VIVE la Fête!

VIVE la Fête! was gisteravond erg goed, maar wat mij totaal verbaasde was het voorprogramma.. dat was Avril, en niet Avril Lavigne, maar een andere. Deze Avril had een muzikaal apparaat, een rechtopstaande metalen staaf die hij gebruikte om muziek mee te maken. Op een of andere manier reageerde de metalen staaf op nabijheid en beweging.

In het begin hield die Avril zijn hand bij die metalen staaf, en haalde m snel weer weg, of hij bewoog zijn hand heen en weer. Dat gaf een cool geluidseffect. Deze geluidseffecten werden ondersteund door een vette beat, en achtergrond gitaar en zo.

Naarmate het einde van het optreden dichterbij kwam werd ook het gebruik van die metalen staaf extremer.. zo erg dat ie op het einde die staaf aan het likken was! Gewoon met zijn tong enorme halen over dat ding. Echt goeie entertainment! en het klonk nog eens goed ook :-)

Naast die verticale staaf had Avril ook een enorme (!) draaiknop, ongeveer ter grote van een groot formaat emmer. Hiermee wist ie op bijzonder brute wijze iets te doen met het geluid… Binnenkort maar eens een cd-tje van deze gast aanschaffen. Al met al was het dus een top avondje!

En dan vandaag… tsja, niet veel gedaan… eigenlijk helemaal niks. Maar ja, dat is goed voor de geest :-p

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *