Kijkrol

Kijkrol!Dankzij Make, een website over zaken die je zelf kan maken, heb ik een nieuw leuk doel ontdekt voor lege wc rollen. Het idee is briljant en de uitvoering is eenvoudig en heel leuk zelf te doen. Een ‘kijkdoos’ in een wc-rol, dus eigenlijk een ‘kijkrol’.

Je gaat als volgt te werk. Neem een lege wc-rol en teken op een papier een aantal cirkels ter grootte van de rol. In deze cirkels teken je de verschillende onderdelen die je in de wc rol wil plaatsen. Vervolgens knip je ieder onderdeel uit (met een extra stukje aan de onderkant om het onderdeel vast te kunnen plakken) en plak je deze aan de binnenkant van de rol. Na wat gepriegel heb je een leuke artistieke rol.

Er zijn trouwens nog meer mogelijkheden met wc rollen, zoals deze boom achtige structuren.

4 reacties op “Kijkrol

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *