Gelukkig 2010

12 Druiven voor geluk!Net als voorgaande jaren is ook dit jaar weer een goed jaar geweest.

We zijn we oom en tante geworden!! Hardstikke leuk, ik heb de kleine Annabel al gezien en vast kunnen houden en Ana zal nog even geduld moeten hebben. Wellicht volgend jaar, in 2010, want dan is er een groot feest in Madrid, we stappen in de huwelijksboot. Ik heb Ana ten huwelijk gevraagd tijdens een vakantie in La Palma. Na het beklimmen van een vulkaan ging ik op de knie en haalde ik een ring uit mijn rugzak. Gelukkig was Ana’s antwoord ‘si’.

Al met al gaat het met ons goed. We krijgen af en toe ‘bezoek’ van vrienden en familie (die meestal in het zuiden op vakantie gaan), waar we dan graag even langsgaan. Dit jaar zijn we op vakantie geweest naar Nederland en Schotland. Schotland is een hardstikke mooi land. We hebben echt genoten. Heel veel kasteeltjes gezien. Mooie natuur, uiteraard een whiskey brouwerij bezocht, en lekker wat pints gedronken.

Mijn Spaans is zowaar al redelijk vloeiend. Dit jaar heb ik het officiele spaanse examen gehaald, en volgend jaar ga ik voor een niveautje hoger. Ana is lekker aan het werk in het ziekenhuis is bezig met het binnenhalen van grote projecten op het gebeid van erfelijk kankeronderzoek. Een hardstikke interessant onderzoeksgebied waar nog flink veel te ontdekken valt.

We wensen iedereen een fantastisch 2010 toe! Met gezondheid, geluk, ontspanning en vooral veel nieuwe ervaringen! Met nieuwjaar eten we hier in spanje traditiegetrouw 12 gepelde en ontpitte druiven. Een tijdens iedere klokslag om 12 uur. Iedere druif vertegenwoordigd een maand van geluk en voorspoed in het nieuwe jaar. Hierna wordt er een campagne gedronken. Deze drinken we op de voorspoed van onze vrienden en familie.

1 reactie op “Gelukkig 2010

  1. Heey A3 heb ik die spaanse lekkernij van jou gehad? Er zat namelijk geen afzender bij en het pakketje was onderweg open gegaan … let me know ik ben erg benieuwd wat het nu eigenlijk is.

    Liefs en een goed 2010 voor jou en Ana.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *