Het alternatief

Spanje!Nog steeds zit ik thuis met een enorme lading gratis-ski-of-board-krasloten, en het is zowaar lastig om mensen te vinden die mee willen en kunnen ski-/boarden, en die dat dan ook nog dit jaar kunnen realiseren. Maar mijn intu├»tie zei me dat Spaanse dames over het algemeen een lossere kalender bijhouden, dus heb ik via via gepoogd het email adres van Maria te achterhalen…

Helaas tevergeefs… Ana, de Spaanse huurster van mijn huis kende Maria ook slechts van het 2 oktober feest en was niet in het bezit van enige methode om contact op te nemen… Maar toen kwam het! Het alternatief. Ana kende ook nog zo’n 20 andere Spaanse dames uit A’dam, of ik daar misschien interesse in had :-D
Hoera!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *