La Palma

La Palma!Ons bezoek aan La Palma was erg geslaagd. Heel veel gezien in drie dagen. Van een wandeltocht van 6 uur door de bossen de eerste dag, het bedwingen van de top van het eiland in dag twee tot het beklimmen van een (koude) vulkaan de derde dag.

Het leukste vond ik nog het ‘s avonds slakken zoeken. Dit is een Spaanse manier om te zeggen dat je een ommetje gaan maken, midden in de nacht, met bier, zaklantaarn en al. Tijdens dit ommetje zochten we ook daadwerkelijk naar slakken, alhoewel de reden hiervan voor mij onduidelijk was. Waarschijnlijk was het voor de eer om een slak te ontdekken.

Na enige tijd rondgelopen te hebben zagen we echter een grote boom die tot onderzoek uitnodigde. Het bleek een enorme avocado boom, vol met enorme avocado’s. Lekker lekker! De boom hebben we ontdaan van een aantal grote avocado’s en later bleek dat ik in mijn enthousiasme alle aanwezige slakken plat getrapt had. Ach.

La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!La Palma!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *