The Color of Magic

Discworld!Tsja, enige tijd geleden mijn eerste boek gelezen van Terry Pratchett en Neil Gaiman, “Good Omens”. Ik was zodanig onder de indruk dat datgene waar ik al bang voor was toch weer lijkt te gebeuren…

Een lees frenzy die pas weer eindigt als ik alle boeken gelezen hebt van deze gast… Hetzelfde had ik met de boeken van Ronald Giphart, Dan Brown, Scott Adams, J.R.R. Tolkien, J.K. Rowling, en een aantal andere.

In Amerika heb ik “The Color of Magic” aangeschaft en direct met de verkoopster een discussie gehad over het Good Omens boek. Daarna een paar keer in San Francisco een discussie gehad met een kunstenaar over “The Color of Magic” en dat er inderdaad meer is dan donker en licht in relatie tot magie… en nu ga ik dan maar beginnen aan het tweede discworld boek, “The Light Fantastic”.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *