Muggen

Mug!Aaaargh, die kut muggen!!! Vanochtend dus wakker geworden met muggebulten op mijn nek, armpie en knieholten…. en man, wat jeukt dat. Maar ja, wat doe je eraan… zo’n ranzige mug doodslaan gaat alleen goed als je helder ende alert bent, en dat ben ik meestal niet.

Vroeger had ik zo’n speciaal net over mijn bed, maar die heb ik weggepleurd omdat het niet echt comfortabel was. Je hebt ook van die geur dingen en geluids dingen die je in het stopcontact steekt, maar ik ben wat dat betreft paranoia, en vermoedt dat je daar zelf geestelijk en lichamelijk ook niet beter van wordt.

Maar er is geloof ik hoop. Er zijn planten waar die kut muggen niet van houden, dus die moet ik vanmiddag maar eens opzoeken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *