Agualand

Agualand!Na jaren en jaren (volgens mij was ik 6 of 7 jaar) ben ik weer eens in agualand geweest. In het zuiden van Gran Canaria. Het was een erg leuk park, alleen wat kleiner dan in mijn herinnering. Volgens mij waren bijna alle attracties nog hetzelfde als toen we er vroeger geweest waren. Het enige wat ik me niet herinnerde van vroeger was de gloeiend hete steentjes waarover je heen moest lopen om naar de start van de glijbanen te komen. Ook was de sluitingstijd aan de vroege kant. Rond 6 uur moest iedereen het park uit.

Al met al een geslaagd uitje en gelukkig had ik factor 50, want van schaduw was weinig sprake. Ondanks de prijzige entree van rond de 20 euro (als je een kortingskaartje hebt van 6 euro, die je in bijna iedere supermarkt kan verkrijgen) is dit park zeker de moeite waard. Neem wel een paar slippers mee als je je voetzolen niet wil verbranden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *