Weer thuis!! :-D

Jaaaa, ik ben er weer. Gisterochtend om iets over 4-en in de prille ochtend vertrokken, na een uurtje slaap. Eerst van San Francisco naar New York. Perfect verlopen vlucht behalve het einde… bij het taxiën naar de ‘slurf’ ramde de piloot een soort vrachtautootje, zodat een brok metaal precies in de linker motor vast kwam te zitten… Dat was dus een uurtje wachten.

Hierna van New York naar A’dam. Perfect verlopen vlucht. Totaal geen problemen met inchecken. Slechts 45 minuutjes vertraging bij de aankomst, en mijn tas kwijt :-(
Ach ja, ik ben blij dat ik er weer ben… Blijer zelfs dan ik zelf verwacht had. En mijn huis in perfect schone staat aangetroffen… Jep. mooi :-)

2 reacties op “Weer thuis!! :-D

  1. Weer wat om te declareren bij de verzekering (of had je je voor de vorige vlucht verzekerd en deze niet (zoals je ski-vakantie :-) ))

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *