Tour!

Gister een tour door San Francisco gedaan, en die tour was echt uber-cool. In een bussie die aan de binnenkant was voorzien van allerlei teksten, geschreven door de eerdere tour-gangers, en aan de buitenkant voorzien van een dikke laag roest zijn we door San Francisco gecruised. Na een uurtje of zo rijden dreigde een van de ramen uit de auto te vallen!

Na het bekeken van een aantal huizen van bekende mochten we een tijdje rondlopen, en gingen we op zoek naar het huis van ene Charles Mansen of zo, een serialkiller die volgens de gids in de buurt woonde. Maar helaas, iedereen aan wie we vroegen waar het was had nog nooit van die gast gehoord, of de mensen waren te stoned om de vraag te kunnen begrijpen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *