Slim Jim

Goed, ik had mijn kar dus even fout geparkeerd, begint een of andere japanner tegen me te lullen, dat ik een stukkie naar achter moet, en dat dan alles goed is… Goed, ik rij mijn kar 2 meter naar achter, en ik denk “iedereen blij :-)”. Maar nee, ik pleur de deur dicht & op slot.

Ik niet blij.

Maar goed, ik loop dus naar de eerste de beste ge├╝niformeerde persoon, en ik heb geluk. Deze persoon hoort mijn verhaal aan, stapt midden op de straat en stopt een grote vrachtwagen, en die gast kon mijn kar wel openen a $55. Die $55 zou ik weer terug kunnen krijgen van de triple a. Die gast pakt dus zijn slimjim, loopt maar mijn kar, poseert even voor een foto, en echt waar, 10 seconden later was mijn auto weer open!

1 reactie op “Slim Jim

  1. Een grote vrachtwagen chauffeur die zijn Slim Jim tevoorschijn tovert… willen we het eigenlijk wel weten?
    En wat is een triple a? En waarom vroeg ie $55 voor het openen? Dan kun je toch beter zelf een ruit intiefen met een baksteen?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *