Beer!

Gister was ik in het park met die huge grote bomen… sequoia, en aldaar heb ik ook een klein souvenir boompje gekocht, maar in dat park had je stukken pad waar echt bordjes stonden die waarschuwde voor beren.

Toen ik dat bordje zag staan dacht ik echt dat ik bij een beer encounter ongeveer 50% kans zou hebben om het te overleven.. Tot vandaag tenminste. In Yosimiti park liep dus een beer rond, met een klein jonkie, en daar werd dus voor gewaarschuwd. Maar die beer was gewoon ontzettend klein. Volgens mij moet je wel een ontzettende drol zijn wil je door zo’n beer naar het volgende level geholpen worden. Die beer deed dus helemaal niets, hij (of meer waarschijnlijk zij) probeerde alleen in de afvalbak te komen maar dat lukte niet, dus taaide ze weer af.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *