Fout!!!

Gisteravond en nacht cocktail avond. Ik kan het me nog herinneren doordat ik als BOB fungeerde. Eén cocktail stak de gehele avond met kop en schouders boven de andere uit, de long island icetea. In het boekje met daarin de bereidingswijze stond als waarschuwing al beschreven dat eentje per avond toch wel voldoende was, echter deze waarschuwing werd direct ter zijde gelegd.

Richting het 3de rondje long islands werd ook niet meer zo nauw gekeken naar de niet alcoholische ingrediĆ«nten. Bij rondje zes was het geloof ik rond de 2 uur ‘s nachts, en kon een persoon al niet meer door de kamer lopen. Hierna besloten we maar richting huis te gaan.

We waren op de achtste verdieping van een grote flat, dus de lift werd opgeroepen en prompt werden alle knopjes van de lift ingedrukt. We hebben de lift weer laten gaan, in de hoop dat deze ‘schoon’ weer terug zou keren. Het terugkeren duurde echter bijzonder lang, dus kozen we voor de trap. Zoals het een goed bob betaamt had ik nog mijn verontrustheid uitgesproken over het volgen van de trap-route, daar een aantal personen hier zonder twijfel moeite mee zouden hebben, maar men was resoluut.

Eenmaal beneden in de centrale hal duurde het een korte tijd en toen was het eerste dronken persoon beneden. 5 minuten later kwam de tweede met de lift naar beneden. Toen was het 5 minuten stil en hoorde we gemor en gestommel van een verdieping hoger. Blijkbaar was de meest dronken persoon erin geslaagd om met alle deurmatten van de bewoners van verdiepingen 7 tot 1 naar beneden te lopen. Met beide handen omklemde hij een enorme verzameling.

Na wat corrigerende woorden van de ook dronken wederhelft besloten de twee meest dronken personen de gemaakte fout te herstellen. De matten werden geretourneerd aan de vermoedde eigenaars. Uiteraard was onduidelijk wie welke mat had, dus ik ben erg benieuwd naar de beleving van de mensen de volgende ochtend.

Het terugleggen van alle matten duurde ongeveer een kwartier. Hierna heb ik iedereen netjes naar huis gepookt.

1 reactie op “Fout!!!

 1. dit schreeeeeeeuwt gewoon om een reactie.

  Allereerst kon ik me vanmorgen erg weinig herinneren van gisteravond maar het was toch wel duidelijk voor mezelf dat ik niet meer als 2 consumpties heb genoten…. later ging ik hier toch wel aan twijfelen.

  De flat waar we zaten was rijkelijk voorzien van alcohol en bittergarnituur oftewel de ideale combi voor een avondje gezelligheid.

  Dat van die deurmatten was errug grappig hoewel ik uiteindelijk wel de klos was om met die zooi weer naar boven te lopen… ach op de 1e verdieping zijn nu plenty of deurmatten!!!

  Mooie plant trouwens op de 1e ;)

  Ter afsluiting maar ffe hulde voor de BOB die mij wederom weer netjes heeft thuisgebracht naar het gehucht waar ik woon!!!! Thanx.

  Cya

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *