Eén week uitdaging: Zondag

Dit is een berichtje gerelateerd aan mijn ‘één week uitdaging‘.

[08:00] Alweer vroeg wakker, maar gelukkig alweer is daar YouTube waardoor we nog even kunnen blijven leggen.

[09:00]Thuis had de rups van Alex de hele plant kaalgevreten. Daarna waren we haar een tijdje kwijt, maar Alex ontdekte haar op de aloe vera. Hier had ze zichzelf aan een draagje opgehangen, en ik vermoed dat ie gaat verpoppen.

[10:10] Een klasgenootje van Alex, Maikel heeft een mountainbike race vandaag in Santa Brigida. We gaan met zijn allen kijken.

[13:30] De race is gereden en Maikel heeft het heel goed gedaan. We zijn weer richting huis gereden.

[14:30] Eten bij oma. Ze heeft rijst gemaakt met konijn en slakken. Hierna ramen wassen, en daarna nog een keertje naar het nabije park. Al daar waren de Diegos en hebben de kinderen nog eventjes gespeelt. Alan had zijn voetbal mee, en Alex zijn skeelers.

Dit is mijn laatste dag, en mijn ‘Één week uitdaging’ is nu voltooit. Maar… zoals normaal bij deze challenges kan je aan het eind iemand anders uitdagen om hetzelfde te doen. Ik heb zo mijn twijfels, maar ik doe het toch. Ik daag de volgende generatie uit! Annabel, Alex, Jack en Alan! De kans dat ze dit lezen acht ik klein, dus we zullen zien… Mocht je het toch lezen, en je doet mee, dan is het simpel; iedere dag, een week lang opschrijven wat je iedere dag gedaan hebt, zo kort of lang als je wilt.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *