Eén week uitdaging: Donderdag

Dit is een berichtje gerelateerd aan mijn ‘één week uitdaging‘.

[07:00] Weer hetzelfde ritueel. Wakker, kinderen, auto, werk.

[08:15] Inklokken

[16:15] Uitklokken. Weer naar huis.

[17:00] AliExpress pakjes zijn gearriveerd, een pakje met 9 lotus zaadjes voor bij de garnalen in het aquarium, en een tribal armbandje. Van de 9 zaadjes heb ik er direct twee in het water gedaan, kijken of er een wortel aan komt, de andere geef ik waarschijnlijk weg.

[17:30] Alan zijn tweede Engelse les! Zijn eerste les op het hogere niveau. Ging goed. Ik ben weer wezen hardlopen. 5km en een beetje.

[18:30] Zijn les is afgelopen, dus met Alan weer richting huis. Onderweg naar huis liepen we langs onze kapper en hebben we voor volgende week vrijdag een kappersafspraak gemaakt. Van half 5 tot 6 uur, voor ons drieen. Alex, Alan en ik. Ik twijfel nog maar misschien wil ik mijn haar drastisch korter laten knippen. Een beetje als vader Kees vroeger. (niet nu, want dat is wel heel erg kort.)

[19:30] Alex Engels (online, dus lekker vanuit huis).

[20:30] Alex zijn les is afgelopen. De kinderen gaan bij oma langs (het huis naast ons) om te eten, zoals iedere dag. Ondertussen maak ik hun melk klaar. Na het eten tandenpoetsen. Pyjama, en weer naar bed.

[22:30] Douchen, een beetje buikoefeningen, en ook lekker naar bed.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *