Fly El Hierro – Alan

Alan is pas 5 jaar, maar hij heeft een grote broer als groot voorbeeld. Als Alex springt, dan springt Alan natuurlijk ook. Alan is volgens mij helemaal niet bang geweest. Hij vertrouwd blindelings op zijn broer dus als Alex ervoor gaat, dan volgt Alan uiteraard. Alan steeg op tot ruim één kilometer, dwars door de wolken, en na een kwartier vliegen weer terug naar de grond voor een zachte landing.

Alles, van voorbereiding, controle, tweede controle, wachten op de wind, opstijgen, de vlucht, de wolken in, tot de landing werd goed in de gaten gehouden door ons, als ouders kan je niet anders, maar Alan had nog een extra geinteresseerde. De dochter van de instructeur heeft er voor gezocht dat bij Alan alles extra goed in orde was.

Na de sprong was Alan ervan overtuigt dat er een goede/leuke ervaring was, maar eenmaal ontdaan van zijn vlieg outfit liep hij in de sprint naar een Amandelboom in de buurt om een paar Amandelen te plukken. Het deed mij vermoeden dat hij in tegenstelling tot zijn grote broer nog een beetje te jong was om deze ervaring goed op waarde in te schatten.


Deze eerste sprong is een prachtige ervaring voor Alan en heeft voor ons een paar mooie fotos en een mooi filmpje opgeleverd! Mocht je ook willen zweven over de vallei in El Hierro, dan is dat samen met Ondrej van Fly El Hierro een absolute aanrader! Zeker met kleine kinderen is het goed als je een professionele begeleider hebt die ook nog eens goed met kinderen is.

Eén gedachte over “Fly El Hierro – Alan

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *