Reggaeton

Reggaeton!Mijn muzikale voorkeur is vaak onderwerp van discussie en ridiculisatie. Ik mag graag luisteren naar wat trance en blijkbaar wordt dit regelmatig (in mijn optiek onterecht) geassocieerd met pubers en drugsgebruikers. Ik ben echter op het moment echter van beide.

Ik heb nu een nieuw muziek genre ontdekt hier in het warme Spanje, Reggaeton. Wat begon als een cd-tje gevonden bij de locale chino (internetboer) is uitgemond tot een heuse muzikale voorkeur. Wederom ben ik de enige in mijn omgeving die van dit genre kan genieten, maarja, daar was ik inmiddels aan gewend.

6 reacties op “Reggaeton

 1. zet anders ff een nummertje online. Dan kan ik ook eens kijken of dit een interessant genre is ;-)

 2. Hier zijn er een paar:
  – Don Omar – El Senor de la Noche
  – Big Boy – Donde Esta El Amor

 3. ik ga gelijk ffe downen :-)
  altijd leuk jouw “brede” muzikale taste, heb ooit een cd van je gekregen met briljante nummers!

 4. oooh nee het is toch geen RApido he!!
  BTW a3 had je al vernomen dat ze de paddo’s gaan verbieden??

  Het is trouwens uit met denise.. :( al sinds eind augustus haha
  MUWHAHA single zijn is een nieuwe wereld :P

 5. AAAAADDD…!! Age of love blijft een van de beste wat dat betreft..
  Wat die aanteigingen over jouw muzieksmaak betreft..
  Kan me ooit nog een incident met jou herrinneren bij een niet nader te noemen bedrijfje in Leiden wat o.a. in printers handelde…
  Herinner je je mijn mind-fuck cd nog ??… whahahaha
  Ik zeg HHHUUUUUUuuuuuuhhhhhh….!!!!!
  Maarehh… toch niet nog steeds Gary-D ???… Heb die geen rolstoel nodig ondertussen ??… Reggaeton… ben je dan helemaal SIZZLA vergeten ??..
  Anthony-B is trouwens ook erg goed te pruimen…
  a pom pom pom !!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *