Brain trainen

Brain Training!Ook ik moet eraan geloven. Mijn brain moet getraind worden, omdat ie nu in een erg bouwvallige staat verkeerd.

Vorige week was ik begonnen, en mijn hersen-leeftijd werd berekend als zijnde rond de 90. Nu, maar een paar trainingen zit ik al rond de 30. Das op zich goed, want de best haalbare hersen-leeftijd schijnt rond de 20 te zijn.

Alleen de snelheid van vooruitgang baart me toch een beetje zorgen. Als ik binnen een week mijn hersenen 60 jaar jonger kan krijgen, is dit spelletje dan echt wel bevorderlijk, of is het gewoon een nieuw trucje dat iedere aap kan doorkrijgen als ie het een paar keer probeert. En is misschien het hersen-leeftijd aspect alleen een (zeer goed gevonden) verkoop argument?

4 reacties op “Brain trainen

  1. volgens mij is het inderdaad een zeer goed bevonden verkoop argument. mijn brain is van de 80 naar de 23 gedaald, en soms gaat ie weer naar 45….of zou dit van de drank komen !?!?

  2. Ja, het moet wel. Als dit spelletje goed is voor je hersenpan, dan is tetris dat ook, en starcraft, en warcraft, en settlers, en patience, en mijnenvegen, en eigelijk alles is wel goed voor je hersenleeftijd. Zelfs gewoon word gebruiken, want alles leer je na een tijdje beter en sneller te gebruiken, en dit lijkt het enige te zijn wat dit programma meet.

    Beter niet al te veel hierover na denken, en een biertje is altijd goed :)

  3. Ik heb dit spel niet eens dus bij mij zal ie wel blijven hangen op rond de 90. Maar ze zeggen toch ook wel eens dat oude mensen wijs zijn?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *