Contract

Contract!Werk heb ik, maar een contract nog (steeds) niet. En dat terwijl ik nu al bijna drie weken aan de slag ben.

Misschien typisch Spaans… Blijkbaar zijn er problemen met het bedrijf dat gevestigd moet worden in Gran Canaria. Nog zo’n 4 of 5 weken hoor ik net van de op bezoek zijnde baas, maar in Spanje duren 4 of 5 weken vaak enkele maanden.

Maar ja, hoe zit het dan in de tussentijd. Zonder contract werken is niet de meest prettige situatie die ik me kan voorstellen. Ongetwijfeld levert dat problemen op met verzekeringen, belastingen en ik weet niet wat voor Spaanse overheidsinstellingen. Ik weet het niet, en hier weet met het ook niet.

Vragen dan maar, maar het Sabem gevoel begint wel weer te jeuken, en stond Sabem niet voor het Spaanse woord kennis… de relatie met Spanje en mijn oude baan begint langzaam maar zeker steeds duidelijker te worden.

1 reactie op “Contract

  1. Whahahahaha….
    Aad, wordt het dan ook niet eens tijd dat je eindelijk in oude printers gaat handelen ?? ;-) … Whahaha…
    Ach dan weet je nu in ieder geval hoe je je op je werk moet gedragen… Beetje rammelen met hard-discs, handjes in de rug en achter mensen gaan staan.. ‘Gaaaaaat IE ???’ …. Huuuuuuhhhhhh…..

    Greetings man !..

    PS: vergeet dan ook de Bier-Betty acties niet op vrijdag he ?!! ;-)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *