Twee weken school

In twee weken kan er een hele boel veranderen, en al helemaal als je klein bent. Twee weken geleden was Alex nog erg ongelukkig toen hij naar school gebracht werd, maar inmiddels is hij bijgedraaid. Hij vind het helemaal niet meer zo erg, en gaat nu al zonder morren van half 9 tot 1 naar school. Hij leeft nog niet veel natuurlijk, want hij is nog erg klein, maar hij went wel aan andere kinderen, een andere omgeving en een andere authoriteit. Allemaal zeer waardevolle zaken om vroeg mee te beginnen.

Leren gaat nu ook een stuk sneller. Nadat Alex een dagje thuis mocht blijven doordat hij ziek was, was hij opeens de volgende ochtend weer opvallend ziek. Toen zijn ziekte de volgende dag niet het beoogde effect had (hij moest gewoon naar school) was hij opeens weer beter. Het is duidelijk dat onze kleine man een erg slim ventje is.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *