Las Palmas de Gran Canarias

Las Palmas de Gran Canarias!Van 6 april tot 14 april ben ik in Gran Canaria. Ana wil haar toekomstige werk evalueren en ik wil wel een weekje in de zon liggen. Hierna terug naar Madrid en daarna moet de knoop doorgehakt worden. Gaan we wel of niet naar Gran Canaria voor een flink lange periode. Tsja, wie zal het zeggen. Over een paar weken meer!

3 reacties op “Las Palmas de Gran Canarias

  1. Ik denk dat het daar niet slecht uit te houden is! Lekker veel toeristen, kun je af en toe nog eens oud Hollandsch slap ouwehoeren ook!

  2. He Berg,
    Dat is wat … ik surf weer eens langs je site en zie dat je niet naar Schotland gaat … Gran Canaria is natuurlijk ook niet verkeerd. Ben benieuwd of jullie het daar naar je zin zult hebben. Veel succes en plezier daar! Geniet van elkaar en van het weer.
    Doei,
    Peet

  3. Hola chicos, como estais, nosotros por aquí trabajando un poco, como van las posibilidades del trabajo…. seguro que bien, bueno ya nos contareis a la vuelta, un beso muy fuerte. Matilde

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *