1.500 Euro vernietigd

Oranje geluks dubbeltje!15.000 gekleurde muntjes. Dat was de uiteindelijke oplage van het oranje gekleurde geluksdubbeltje. Een dubbeltje dat helemaal niet zoveel geluk gebracht heeft gezien de teleurstellende resultaten van het Nederlandse elftal.

Met deze kleur actie heeft de Koninklijke Nederlandse Munt dus 1.500 euro aan muntgeld ongeldig gemaakt. Deze 1.500 euro hebben ze hierna voor (1.500 x 4.95 = ) 74.250 euro verkocht. Een mooie winst.

Nu is het wachten op de volgende uitgave van de KNM. Wordt het weer iets met kleur of hebben ze nu door dat ze zich met het kleuren van muntjes in een grijs gebied begeven wat betreft de wet en wat betreft de verzamelaars.

1 reactie op “1.500 Euro vernietigd

  1. Het muntje heeft de knm inderdaad ‘ geluk’ gebracht, kassa dus!!!!! Dat mensen daar nog intuinen…….

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *