Ammer en Bar

Afgelopen weekend waren Ammer en Bar op bezoek in Madrid :-). Het was heel gezellig en ik geloof ook dat ze het naar hun zin gehad hebben, ondanks het verschrikkelijke weer. Ik heb nog nooit zoveel regen meegemaakt in Madrid.

Tsja, wat doe je als het regent, dan speel je spelletjes, of drink je een biertje in de locale slagerij. Ik vond het in ieder geval erg leuk!

1 reactie op “Ammer en Bar

  1. Bier in de lokale slagerij, bier overal waar je om je heen kijkt. En verdwijnende tassen, caso de campo of zoiets. Trouwens de caso de campo heeft wel mijn beeld veranderd, vandaag liepen we in de megastores en daar stond een griet tegen de muur, bar en ik keken elkaar aan en we dachten beide “caso de campo”…hahahaha.

    Maar een heel goed weekend berg, ondanks alle regen en de vele metro, hebben we het heel gezellig gehad, en leuke spelletjes gespeeld. Top, je zit daar zeer goed, en we komen snel weer eens langs…

    Groetjes aan Ana, Glorie, Lucy en Migel en alle anderen

    Barbara en Rogier

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *