Metro Madrid rekensom

Metro Madrid!Iedere morgen neem ik de metro richting het centrum van Madrid. De metro die het dichtst nabij mijn huis is, is die op ‘Puerta del Sur’ (op het kaartje de donkerblauwe lijn, linksonder). Ik loop van mijn huis naar het metrostation in 10 minuten. Eenmaal in de metro moet ik eerst naar metrostation ‘Plaza de EspaƱa’ en daar stap ik over op de gele lijn richting ‘Sol’. Vanaf ‘Sol’ loop ik in 5 minuten naar mijn school.

De metrolijnen in Madrid zijn erg goed. Iedere drie minuten vertrekt er een metro. De afstanden tussen de verschillende metrohaltes zijn ook ongeveer 3 minuten en een overstap kost ook rond de drie minuten.

Hoe lang reis ik iedere ochtend en hoeveel metro’s passeer ik tijdens mijn reis? (klik op het kleine metrokaartje voor een grotere versie)

1 reactie op “Metro Madrid rekensom

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *