Een half jaar

Alex - 6 maanden!Alex is een half jaar! We zijn al weer 6 maanden verder sinds Alex is begonnen met zijn leven en deze zes maanden zijn met de snelheid van het licht voorbij gevlogen.

Alex heeft zich ontwikkeld van een klein klein babietje tot een flinke baby die keihard aan het werk is zijn ledematen onder controle te krijgen en zijn wereldje te ontdekken en te begrijpen. Een ventje dat begon met een paar druppels melk iedere paar uur en nu hele flessen melk drinkt, granen eet en een voorliefde heeft voor allerlei fruit. Alex is een blij ventje dat graag lacht en zich goed kan vermaken met zijn speeltjes. Wel eist hij zo af en toe (luidruchtig) de aandacht op als hij zich verveelt.

Als ouders hebben we ook een flinke verandering ondergaan. We zijn als gezin veel zekerder geworden en hebben Alex perfect leren kennen. We weten wanneer hij moe is, wanneer hij honger heeft en wanneer hij wil spelen. We helpen hem met in slaap vallen en proberen hem regelmatig te confronteren met nieuwe ervaringen.

Helaas voor Alex wordt dit mijlpunt gevierd met een paar flinke injecties. Hij krijgt vandaag weer drie spuitjes met vaccinaties. Vervelend, maar het hoort erbij. Het goede nieuws is wel dat we waarschijnlijk vanmiddag kunnen beginnen met het ‘echt’ eten. Eindelijk krijgt hij dan lekkere groenten en gewoon lekker warm eten. Precies zoals het hoort!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *