Kamerjacht

Room!Afgelopen weekend was ik in madrid op zoek naar een verblijfplekje. Ik wil voor drie maanden een kamer huren bij een spanjaard of bij meerdere spanjaarden, zodat ik naast de taal ook de cultuur kan leren. Het lijkt me een bijzonder leuke ervaring.

Ik heb drie kamers bekeken. Twee in het centrum van madrid en een in een buitenwijk van madrid. Die in de buitenwijk heeft nu mijn voorkeur. Het nadeel is dat de reistijd wat langer is, maar het voordeel is dat daar amper engels gesproken wordt. Een perfecte manier om nog meer spaans te leren. Aan de andere kant is het centrum van madrid natuurlijk the place to be… Gelukkig heb ik nog wat bedenktijd.

2 reacties op “Kamerjacht

  1. Zo hee, ziet er ook super deluxe uit die kamer. Is dat de buitenwijk of die andere?

  2. En is het nou uiteindelijk moeilijk om een kamer te kunnen vinden in en rondom Madrid? Ben namelijk een beetje research aan het doen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *