Weer een weekend fulltime vader

Ana was uit het ziekenhuis ontslagen, om met een flinke hoeveelheid medicijnen, en een dieet dat garant staat voor flink afvallen, thuis tot rust te komen. Het niet strikt opvolgen van het dieet had als direct gevolg een enorme pijn in haar gal. De medicijnen zouden voldoende moeten zijn om haar lichaam te stabiliseren, zodat haar enorm opgezwollen gal weer tot opereerbare proporties zou terugkeren.

Een paar dagen ging het goed, maar helaas had Ana vandaag weer flinke koorts. Het ging richting de 39 graden, dus dat resulteerde in een snelle tocht naar de eerste hulp en wederom is Ana opgenomen. Ze gaan nu andere antibiotica proberen, waardoor ze de borstvoeding verder kan vergeten.

Jammer, maar er is niets aan te doen. Gelukkig heeft ze geen hevige pijnen meer. En voor mij is het enige wat rest weer een weekendje vaderen en duimen dat alles met Ana goed gaat.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *