Milaan

Italië!Eerst was het Venetië, hierna Rome, en uiteindelijk zit ik komend weekend toch lekker in Italië en wel in Milaan. Alleen weet ik eigenlijk helemaal niks van deze stad. Alleen dat ie bekend is van de modeshows…

En het wordt nog erger… op de site voor Italië wordt Milaan eigenlijk al in de eerste alinea afgekraakt. “De stad Milano roept bij de meeste mensen niet het beeld op van een zonovergoten stad met mooie pleinen en pleintjes in wit marmer met pittoreske steegjes. Dit is ook volkomen terecht.” en “Hier geen urenlange lunches of siësta’s maar business”. Wel een bijzondere manier om een stad aan te prijzen.

Ik weet eigenlijk überhaupt bijzonder weinig van Italië. Alleen dat het een katholiek land is, dat ze pizza en pasta eten en dat ze zich te goed doen aan cappuccino’s, espresso’s, tiramisu’s en natuurlijk Italiaans ijs. Tsja, ongetwijfeld wordt het toch een geslaagd weekendje en een eerste keer in een nieuw land is altijd de moeite waard :-)

3 reacties op “Milaan

  1. Milaan wordt meteen afgekraakt in de eerste alinea? Wat is dan de reden geweest dat je erheen gaat? Venetië en Rome lijken me veel mooier. Maar desondanks een prettig weekend!

  2. Ben je al terug? Hoe was het??? En waarom staat mijn commentaar te wachten op moderation?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *