Shaky Ground!

De Paap!Allereerst is het natuurlijk flink balen dat Shaky Ground blijkbaar 4 oktober in Leiden was, vlak bij de Einstein, en dat ik het niet eens wist, en dus gemist hebt. Maar gelukkig is er volgende week (donderdag 21 oktober) een herkansing. Shaky Ground treed dan weer op in de Paap, en tot nu toe waren alle optredens van Shaky Ground in de Paap echt te bruut voor woorden!

Volgens mij bestaat het grootste deel van wat ze zingen uit covers, maar dat doen ze zo goed dat het vaak beter klinkt dan het origineel. Het belooft weer een swingende avond te worden en ik zal er zeker weer bij zijn :-D.

1 reactie op “Shaky Ground!

  1. Wat is het voor muziek eigenlijk? Het bierdrinkende mannetje belooft in ieder geval veel goeds :)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *