DuckRace

DuckRace!Dankzij Ammer, Barbara en Lucas hebben we twee eendjes die meezwemmen in de wildwater baan in Zoetermeer in de DuckRace.

Wie weet winnen we een vette prijs, maar ook al winnen we helemaal niets hoop ik wel dat ze ergens een filmpje online zetten, want een race van rond de 10.000 eenden is natuurlijk erg leuk om te zien.

2 reacties op “DuckRace

  1. Tja, ik ben benieuwd morgen, misschien dat ik nog wel even ga kijken, om mijn eendje aan te moedigen, en een beetje te schreeuwen naar hem om hem te ondersteunen. Het enige waar ik ben voor ben is dat ik mijn eendje niet kan herkennen, waarschijnlijk lijken ze erg op elkaar. Die van Erwin kunnen we waarschijnlijk makkelijk vinden, die heeft namelijk een relaxte zonnebril en een blow in zijn mond !!!! :-)

  2. Ik heb alleen aan jullie eendjes een extra gewichtje gehangen, zodat ie zinkt :-)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *