Fathersday

Today is fathersday in Spain. Alex (with a little help from his mother) got me this beautiful picture! Naturally I was very happy with this very nice gift. The photo was taken on the Canteras beach where Alex was just checking out the local scenery.Vaderdag 2013!

1 thought on “Fathersday

 1. Hallo Adrie, bij toeval kwam ik op je mooie Leiden365.nl terecht…… Mijn grote complimenten, wat mooi gemaakt! En wat een energie zit daar in!

  Ik ga er vanuit dat Leiden365.nl staat voor wonen in Leiden. Mijn man komt ook uit Leiden, ik (Ter Aarse) heb hem aldaar bij Dansschool Evert Castelijn ooit ontmoet. Ik zag dat je ook in Spanje ´gewoond´ hebt…..Er zijn meerdere aanknopingspunten.

  Wij emigreerden 8 jaar geleden, na een druk en zakelijk succesvol leven met onze dochter (toen 7), naar het mooie Mallorca! Wij ontwikkelden o.a. ons prachtige B & B Guesthouse Dulce Vida. Zie http://www.dulcevida.nl.

  Waar ik je in het kader van de a.s. Nederlandse Vaderdag graag over wil berichten, is de prachtige boekentip Opstaan in het donker. Het boek, wat mijn man Leo van der Hoeven recent schreef. Ik denk er staan vele verhaallijnen in die je zullen aanspreken, verhalen over Leiden, over vader-zoon relatie, onze emigratie naar en ons leven in Mallorca en nog zoveel meer…. Het boek is qua thema’s zeer actueel, verdiepend en het leest als een roman! De reacties zijn lovend! Zie ook de mooie reviews op bol.com We ontvingen van Herman Wijffels (Oud TOP-man Wereldbank, tegenwoordig Hoogleraar Duurzaamheid), ter publicatie een mooi review, waarin hij schrijft dat dit boek de mensen verder kan helpen in het aangaan van de crisis….Kortom een zeer breed boek, met voor elk wat wils….Just tell your friends….

  Ik wens jou en je gezin een mooie tijd toe in Leiden, begrijp ik goed dat jullie weer zijn teruggegaan? Ik was in januari jl. nog te gast in een hevig besneeuwd Leiden. Ik heb ervan genoten! Ken je ook de site http://www.leiden.nu? Daar komt, aangezien Leo een geboren en getogen Leidenaar is, binnenkort de primeur over zijn boek….!

  Ik heb nog een kleine verbetertip. Maak op de blog een basispagina waarop je aangeeft, van wie is dit blog, wanneer tot stand gekomen, met welke motiviatie etc.etc. Dat was voor mij ´onbekende´ bezoeker even onduidelijk. Maar mogelijk schrijf je alleen voor bekenden…?

  Ik verneem graag van je.
  Met zonnige groet! Mallorca/Petra van der Hoeven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *