Welkomspakket

De Rocky Mountains waren erg cool! Maar helaas geen beren of tijgers of zo gezien. Na de tocht door het brute park aanbeland in een hotelletje dat eigenlijk bedoeld was voor skiërs en boarders. Aangezien er nu nagenoeg geen sneeuw lag was er echter plenty ruimte.

Het coole van dat hotelletje was echter het welkomstpakket.
· Van dat ontbijt serial spul
· Een energie reep
· Een huid crème tubetje
· en… jawel… medicijnen!

Ik ben dus nu de gelukkige eigenaar van 4 aspirine/cafeïne mixen en vier extra sterke pijnstillers :-)

Ik heb ze ook nog maar niet opgegeten, en denk dat ik ze ga bewaren voor het boarden :-p

1 reactie op “Welkomspakket

  1. Ha Berg. Een ontbijt serial klinkt als een seriemoordenaar die voor zn ontbijt nog ff iemand omlegt. Ik zou er maar mee oppassen. Zoals ik al had gezegd, de weg is zwaar klote daar. Hier en daar een gat, en meestal weet je het pas als je al gelanceerd bent. Veel verkeersborden, maar nergens een waarschuwing voor slecht wegdek…..hmmmm, zou je ze daarvoor kunnen sue-en… kan big bucks opleveren. O ja, als je rocky nog ziet, blijven bewegen en zorg dat je je dekking goed houdt.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *