De verhuizing

De eerste paar dagen in ons nieuwe huis zijn goed bevallen. Alhoewel Ana flink aan het schoonmaken is geslagen is het huis best netjes. De meest in het oog springende veranderingen zijn:
· Veel meer licht
· Geen herrie van voortrazende auto’s
· Het knopje voor het licht in de keuken is nu op de juiste plek, en niet meer aan de verkeerde kant van de deur
· De wc-bril blijft gewoon staan en valt niet meer steeds omlaag (dit viel vooral mij op)
· Geen parkeerproblemen meer
· Een bijzonder prettig balkon!
· Stukje kleiner.
Zie ook de foto’s van ons oude en nieuwe huis.

Van:
Fernando Guanarteme!
Naar:
Lope de Vega!

10 thoughts on “De verhuizing

 1. Wowwww….met een balkon met deur met uitzicht…….dat scheelt een hoop….en die wc bril dat lijkt me een verademing…toen ik bij jullie was en ik iedere keer moest zeiken, dan duwde ik met mijn knie de wc bril omhoog om toch nog met beide handen goed te kunnen richten…..pfffffff….gefeliciteerd man…….en je zit er weer lekker bij daaro…

 2. AAD Huuuuuhhhhhh !!!!!
  Kwam je nog deze kant op in Januari zoals je ooit eens riep??

  Huisje zit er leuk uit man..
  Groeten aan Anna !

  GrtZ,
  Kamp

 3. Tsja, ik ben al een echte spanjaard aan het worden. Dit betekent een totaal gebrek aan tijdsdruk, dus mijn tocht naar NL zal waarschijnlijk februari worden :).

 4. oeiiiii, hoe later je gaat, hoe sneller je ammertje ziet…en zover het er nu uitziet kan het best snel gaan :-)…..hmmmmmmm…….

 5. Foeter, Foeter !!!!!….
  Gues that de Sus nog wel ffe zal wachten….
  Zal ik zorgen dat dat karin type weer achter de bar staat !!.. Woehoe !!..

 6. Gefeliciteerd met jullie nieuwe hut Oeboema! Ik vind trouwens dat je erg typische rolbevestigende foto’s geplaatst hebt… eerst een foto van jou op de bank… dan een van je vriendin op haar knieen op de vloer… ;)

 7. Leuke foto-collages, hebben we een beetje een idee hoe jullie daar wonen en leven. Ziet er helemaal niet verkeerd uit! Overigens, ‘Frank ‘ hierboven heeft wel een beetje gelijk…….. Geniet van alles en misschien zien we elkaar gauw.

 8. Ai, het is inderdaad een rolbevestigende foto, maar vrees niet! Ook ik ben niet vies mijn handen vuil te maken in de huishouding. Alleen voor de foto ga ik wel netjes op de bank zitten. En wat je verder niet ziet is dat ik het terras reeds schoongemaakt had, en dat Ana alleen haar schoonmaakzucht wilde uitbeelden.

 9. Tuurlijk AAD !!!!….
  Bij die schoonmaak zucht was je zelfs ZO vies geworden dat je
  bijna al je kleren moest uittrekken om toch die foto op de bank te kunnen nemen, zonder dat deze vuil zou worden..
  We understand…
  Daarna heb je trouwens verwoed taarten staan bakken en salades staan maken zie ik op de foto’s.. haha… Das dan weer NIET erg rol bevestigend…
  Cheers!,
  Kamp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *