Manager

Manager!Jawel!!!!! Ik ben wederom werkzaam (vanaf volgende maand) en wel als manager voor een vertaalbureau. De opdrachten om zaken te vertalen komen binnen, en ik moet deze invoeren in een systeem, verdelen aan vertalers, daarna laten proofreaden en tot slot terugsturen aan de klant.

Vandaag had ik een soort van sollicitatiegesprek en morgen kan ik beginnen met een kleine introductie en vanaf maandag ben ik weer gewoon loonslaaf.

4 thoughts on “Manager

 1. Gefeliciteerd Aad !!…

  Mocht je ooit het woord Saber(n) tegenkomen, dan weet je in ieder geval
  zelf wat de vertaling moet zijn…

  Grtz,
  Marco

 2. ARgh….werk !!!! Wel erg vervelend dat ik dan lekker met mijn luie reet in het zand kan zitten, en jij moet werken….whwahwhahaw

 3. Ten eerste nog van harte gefeliciteerd! Dat er nog vele jaartjes bovenop mogen komen. En ten tweede: Yes, eindelijk werk! Maar begrijp ik nu goed dat je zelf niet eens iets hoeft te vertalen, maar het alleen maar hoeft te verdelen? Zo mag ik het horen :)

 4. Adrie, nog gefeliciteerd met je verjaardag en zo te zien ook met je nieuwe baan! Ja, eens houdt het luieren op en moet je toch weer aan het werk! Hopelijk gaat verder alles goed met je en geniet je van je tijd in het buitenland (met beter weer dan hier). Veel succes met je nieuwe werk!

  Groetjes M&M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *