Pinkpop overleeft

Pinkpop was weereens uiterst cool!

De hoogte- en dieptepunten van de eerste dag: Vroeg op, camping A, regen, ondergelopen spullentent, het ‘terras’ onder de partytent staat blank, een natte piramide-tent en water onder me luchtbed. Gelukkig is de schade beperkt en kunnen we snel alle nog droge spullen in de roze pinkpop vuilniszakken stoppen. Within Temptation is weer goed en Marilyn Manson wordt overstemt door de regen.

Iggy!De hoogtepunten van de tweede dag: Droog! het graven van een perfecte geul rond de tent, een ontzettend goede Krezip, een uiterst coole 60 jarige Iggy met een energie die doet vermoeden dat er chemicalien in het spel zijn, een paar naakte lui op het Iggy podium, een grote gok door een hamburger te eten en als afsluiting van de dag de allerbeste act van Pinkpop 2007 namelijk Muse. Voor het slapen gaan nog een paar uurtjes partytent.

De derde dag: Tent afbreken, een tegenvallende Scissor Sisters, een handgeschilderd t-shirtje, de vermoeidheid die toeslaat, een laatste act die we niet uitzitten en weer naar huis. Onderweg naar huis nog een ontzettend leuke verassing; Eerst Cesar op 3FM, met de fantastische uitspraak “… het gebruikelijke kotsen …”. Later op dezelfde zender slaat de verbazing helemaal toe, ook Renata is op de radio! COOL!!! En ook nog een dank richting mijzelf. Heel erg leuk!

Al met al is het tijdens de regen nooit zo leuk, maar naderhand des te leuker. Ik vond het heel leuk om iedereen weer te zien. Cees, Renata, Evelien, Herman, Michele, Ammer en Bar… Allemaal hardstikke bedankt! Ik heb het enorm naar mijn zin gehad.

8 reacties op “Pinkpop overleeft

 1. Huuuuhh. we zijn weer terug. Zeer cool, heerlijk genoten om met zijn allen weer eens een weekendje te chillen en lekker te camperen. Volgende keer mag het wel weer lekkerder weer zijn.

 2. Berg het was weer top dat je er weer bij was!!!!
  Het verdere geouwehoer heb ik net op ammer zijn blog zitten inkloppen!

  Maar goed! Leuk dat je er was en volgend jaar natuurlijk gewoon ana meenemen richting pinkpop!!!!!!!

  cya erwin (en natuurlijk ook michele)

 3. JEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAH A33333333333333333333333

  Greetings from tha beermachien :p

  Evelien :P

 4. Eef is zeker een beermachien. Daar kan mening man (lees: Adrie) nog een voorbeeld aan nemen :-)

 5. hahaha? is dat een lach van uitlaching, of is dat een lach omdat rogier de plank zo enorm mis slaat? :p

 6. dat komt omdat ik wederom de plank gigantisch raak sla……

 7. Adrieeee! Cool dat je helemaal uit dat lekkere warme land even naar Nederland kwam om die natte Pinkpop weer eens mee te maken :)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *