In het ziekenhuis

Vandaag is mijn derde dag in het ziekenhuis. Niet omdat ik ziek ben of iets mankeer, maar omdat Ana hier werkt en ik dan eventjes kan internetten. Vreemd, want normaalgesproken kon ik het niet lang volhouden in een ziekenhuis. Ik voelde het bloed altijd vlot uit mijn hoofd verdwijnen. Het werd steeds lichter, totdat ik toch echt naar buiten moest. En nu, nu loop ik al een paar middagen door een lange witte gang, om uiteindelijke een reseach afdeling in te gaan met allerlei vreemde apparaten en ontelbare buisjes met dubieuze vloeistoffen.

De cursus gaat goed. Gelukkig kan ik goed oefenen doordat ik veel spanjaarden ken. Mijn klasje bestaat uit twee andere nederlanders, twee duitsers en iemand uit luxemburg. Ik ben vooralnog een van de slechtste, maar ik hoop dat ik door mijn praktijk ervaring mijn achterstand kan goedmaken.

3 thoughts on “In het ziekenhuis

 1. HAHAHAHA, geen nood! Ik was ook geen held in het begin! Gewoon stug volhouden en in geval van nood gewoon die “os” achter Nederlandse of Engelse woorden blijven zetten! Kom je een heel eind mee! :-)
  Succes!!! :-)

 2. berg, gewoon veel drinken, dronken mensen begrijpen elkaar meestal wel!

  Leef je uit daar in het Spaanse leven,

  gr. erwin

 3. Heeeeeeeeeeeeeeeeeey Adrie je moet eens op mijn site kijken wat voor moois ik ervan heb gemaakt.. Verder alles ok zo te lezen..
  Enjoy Espana ik ga morgen naar lowlands!! Jippieeeeeeeeeeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *