Foto’s spaans bezoek

Pop!Hoe het is gegaan weet ik niet, maar op een gegeven moment raakte we in gesprek met een straatartiest, die met zijn dummy een bijzonder coole show had. Hij was al vier keer weggestuurd door de politie van de dam en zocht nu zijn heil op het Leidseplein. Zijn show vereiste het gebruik van een radiootje en dat mag niet in het nette Amsterdam.. tenminste, het mag niet zonder vergunning, want stel je eens voor.

Als fransoos kwam hij net uit Barcelona en was hij nu in Amsterdam aanbeland. Hij vroeg ons om een vloeitje en bood ons daarna zijn joint en een showtje aan. Leuk, heel erg leuk zelfs en ik voelde me als het kleine kind dat als betoverd keek naar het optreden. Mogelijk werd dit ook veroorzaakt door de werking van paddo’s en wiet tegelijkertijd. Uiteraard heb ik een fotootje gemaakt en er zijn er nog veel meer! Allemaal van het uiterst leuke bezoek van de Spanjaarden.

1 thought on “Foto’s spaans bezoek

  1. I don´t understand anything in dutch but I want to say that was a googd moment.
    We were there with him smoking his hugh join and then we didn´t leave any little coin.
    Remember if you go to amsterdam, he used to stay near de Volhen park(or something like this) and he can invite you a join with good conversation and all freeeeeeeeeeeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *