War of the Worlds

War of the Worlds! In mijn versie werd een naald met een of ander virus in de tentakel gestoken, waardoor later de aliens allemaal dood zouden gaan. Ook werd de hoofdpersoon, nabij het einde, met een mede persoon opgesloten in een schuurtje, vlak onder de aliens. Toen werd het andere persoon met een of ander zuur in zijn gezicht geraakt en ging redelijk vlot dood. Verder was er sprake van groene wolken met dodend gas, puntige voeten die mensen dood prikte en groene stralen. Ook kwamen de aliens op de aarde als een soort meteoren.

Mijn collega’s hadden een andere mening. Zij beweerde dat er totaal geen sprake was van een naald met virus, wat in mijn optiek het belangrijkste onderdeel van de film was. Ook waren er geen groene wolken, puntige voeten en er was al helemaal geen sprake van meteoren.

Misschien heb ik dan toch een wat oudere versie bekeken, wat ook verklaard waarom ik de special effects er wat gedateerd uit vond zien. Ik zal de film nog maar een keertje bekijken.

2 thoughts on “War of the Worlds

  1. De naald-met-het-virus verhaal klinkt beter. Er waren echt wel wat losse eindjes bij de moderne versie van de film hoor. Maar ja de special effects vergeet je niet snel.

  2. Er zijn dit jaar 3 versies van WotW uitgekomen.
    1 van Spielberg met Tom Cruise die zich afspeelt in het heden.
    1 die zich afspeelt in 1892 (als het boek)
    1 met Jake Busey. die zich ook afspeelt in het heden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *