Schotland, we komen eraan!

Schotland!Het is weer bijna vakantietijd. Dit jaar blijven we echter in Europa. Na korte stops in Spanje en Nederland vertrekken we de 30ste naar Edinburgh, Schotland. Hierna verkennen we het land in een weekje, met uiteraard een stop bij Loch Ness, om het oermonster aldaar eens te bekijken.

Na schotland keren we terug naar Nederland waar Ana een paar dagen verblijft en ik een dikke week. Voldoende tijd om mijn oude buurt weer eens te bezoeken en flink bij te praten met familie en vrienden.

De planning:
26 juni Las Palmas -> Madrid
29 juni Madrid -> Amsterdam
30 juni Amsterdam -> Edinburgh
8 juli Edinburgh -> Amsterdam
19 juli Amsterdam -> Madrid
19 juli Madrid -> Las Palmas

1 reactie op “Schotland, we komen eraan!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *